Nederlands Nederlands English FranÁais Deutsch Italiano Polski Czech Serbia - Montenegro
logo
 
 
 
 
 Sinds de oprichting in 1971, door DaniŽl Quaegebeur en Marleen Rosseel, neemt Autohandel Quaegebeur Bvba een toonaangevende positie in binnen de markt van recup voertuigen.

Burelen en wagenpark van Autohandel Quaegebeur Bvba.Ondertussen, tot voor kort was het bedrijf gevestigd in Rollegem-Kapelle, is Autohandel Quaegebeur Bvba te vinden langsheen de Provinciebaan 68 in Ledegem, zeg maar zowat halverwege de gekende baan Menen en Roeselare in West-Vlaanderen, BelgiŽ.

Autohandel Quaegebeur kiest enkel voor betrouwbare aankoopkanalen en distantieert zich van eender welke malafide praktijk. Behalve aankoop bij de Belgische verzekeringsmaatschappijen, rechtstreeks of via Informex Nv, koopt Autohandel Quaegebeur Bvba voertuigen op van particulieren uitsluitend met tussenkomst van een deskundige. Kortom, wagens met een duidelijke herkomst en uit eerste hand voorzien van alle wettelijke documenten.

Eťn van de 2 vrachtwagens elke dagelijks nieuwe voertuigen aanvoeren.Alle voertuigen worden bij Autohandel Quaegebeur Bvba met de meeste zorg behandeld en gestockeerd. Professioneel uitgeruste takelvrachtwagens zorgen dagelijks voor de aanvoer van een tiental nieuwe beschadigde wagens.

Door de jarenlange ervaring en een strak bedrijfs- en personeelsbeleid, garandeert Autohandel Quaegebeur Bvba zeer concurrentiele marktprijzen. Met een dergelijke gedrevenheid zal het u niet verbazen dat Autohandel Quaegebeur Bvba, binnen de hele Europese unie, aan honderden tevreden klanten voertuigen aanlevert.

Binnen het moderne gebouw van Autohandel Quaegebeur Bvba, zorgt Delphine Quaegebeur voor de ontvangst en de afhandeling van het administratieve luik, terwijl Christophe Vercruysse instaat voor het wagenpark en de verkoop van de voertuigen.
Kom gerust eens kennis maken met ons en Autohandel Quaegebeur Bvba. De openingsuren kan u vinden op onze contact pagina.

Het Autohandel Quaegebeur Team.